Over ons

Motorverzekering-vergelijker is opgericht om snel, simpel en objectief motorverzekeringen te vergelijken. De vergelijkingstabellen zijn voorzien van een bouwjaar- en schadevrije jaren selectie. Op deze manier vergelijk je zuiver en objectief de premies van de motorverzekeraars.

Vergelijkingstabellen

De vergelijkingstabel op de homepage is voorzien van de volgende drie dekkingsvormen.

  1. WA (wettelijke aansprakelijkheid): De WA motorverzekering vergoedt de schade die je een ander toebrengt bij het gebruik van je motor. Schade aan de eigen motor wordt hierbij niet vergoed.
  2. WA Plus: Met de WA+ verzekering verzeker je de schade aan anderen en schade aan je eigen motor, zoals brand- en stormschade en is je motor verzekerd tegen diefstal.
  3. All-Risk:  De All-risk motorverzekering is de meest uitgebreide dekking. Naast de diefstaldekking ben je tevens verzekerd tegen schade bij aanrijdingen en bijvoorbeeld vandalisme.

In onze motorverzekering vergelijkingstabel kun je motorverzekeringen vergelijken per dekkingsvorm.

Ons oordeel per verzekeraar

In iedere tabel vind je een door ons geveld oordeel per verzekeraar. Dit oordeel komt volledig tot stand op basis van onze optiek en is een combinatie van met name de prijs/premie per maand, de dekking die daarvoor wordt geboden en de polisvoorwaarden. Voor een gedetailleerd overzicht van alle polisvoorwaarden kun je de polisvoorwaarden per verzekeraar raadplegen. Deze vind je op de website van de verzekeraar.

Motorverzekering-vergelijker.nl is volledig gratis en onafhankelijk van verzekeraars.