Inshared motorverzekering

 • Inhoudsopgave
 • vanaf € 13,24 p/m

  Op deze pagina vind je informatie over de Inshared motorverzekering.

  Een motorverzekering van Inshared biedt goede dekking voor je motor tegen een betaalbare premie. In de vergelijkingstabel kun je de premies voor een WA, WA plus en all risk motorverzekering met elkaar vergelijken. 

  Op deze pagina kijken we naar de drie verzekeringsvormen die Inshared aanbiedt voor je motor: De WA motorverzekering, de WA+ motorverzekering en de all risk motorverzekering. Ook kijken we naar de aanvullende dekking en we geven extra informatie die je mogelijk goed kunt gebruiken.

  Vergoedingen WA motorverzekering Inshared

  Het hebben van een WA motorverzekering is wettelijk verplicht voor alle motorrijders. Met een WA motorverzekering ben je verzekerd voor de kosten van schade die je met je motor aan anderen toebrengt. Veroorzaak je een ongeluk? Dan hoef je je geen zorgen te maken om de kosten en kan je eerst aan jezelf denken. De WA motorverzekering wordt ook wel gezien als de meest voordelige optie, aangezien deze alleen de verplichte dekking biedt en niks meer.

  WA premie berekenen

   

   Vergoedingen WA plus motorverzekering Inshared

  Met een WA plus motorverzekering wordt je naast de standaard WA dekking ook gedekt voor diefstal, brand- en stormschade en aanrijding met dieren. De volgende vergoedingen worden aangeboden door de WA plus verzekering van Inshared

  • Bij schade aan uw motor: maximaal de reparatiekosten
  • Bij diefstal of totaal verlies van uw motor maximaal: | Catalogusprijs als de motor < 2 jaar is en u de 1e eigenaar bent | Aanschafwaarde als motor < 2 jaar is en u niet de 1e eigenaar bent | Dagwaarde plus 10% (tot maximaal aanschafwaarde) in alle andere gevallen |
  • Later toegevoegde accessoires: tot €500
  • Motorkleding en helm: tot €1.000

  WA+ premie berekenen

   

   Vergoedingen all risk Inshared motorverzekering

  Met een allrisk motorverzekering worden vrijwel alle mogelijke vormen van schade gedekt. Naast de schade aan anderen wordt bij een ongeval ook de schade aan je eigen motor vergoed. Hieronder sommen we kort alles op wat je krijgt vergoed bij de all risk motorverzekering van Inshared:

  • Schade aan anderen
  • Schade door diefstal, brand, storm en aanrijding met dieren
  • Eigen schade bij aanrijding
  • Accessoires tot een bedrag van: €500,-
  • motorkleding: tot €1.000,-.
  • Vervoer bij reparatie of total loss: tot maximaal 10 dagen vervangend vervoer wanneer je motor gerepareerd moet worden of total loss is.
  • Bij diefstal van de motor: 21 dagen vervangend vervoer 

  All risk premie berekenen

   

  Aanvullende dekking schadeverzekering opzittenden

  Met de aanvullende dekking ‘schadeverzekering opzittenden’ zijn zowel de motorrijder als een eventuele passagier verzekerd tegen schade die ontstaat na een ongeval. De vergoeding bedraagt maximaal € 50.000 per schadegeval. De spullen van de motorrijder en de passagier zijn ook meeverzekerd.

  Wanneer je de gewenste dekking gekozen hebt kun je een Inshared motorverzekering direct afsluiten. Het online afsluiten van je motorverzekering is zo geregeld. Via de drie knoppen hierboven kan je direct je premie berekenen. Dit kost slechts 2 minuten en is geheel gratis.

  Eigen risico

  Bij de standaard WA motorverzekering van Inshared betaal je geen eigen risico. Bij de WA plus motorverzekering betaal je een eigen risico van €150,-. Voor de all risk motorverzekering wordt een eigen risico van €250,- gehanteerd. Het eigen risico is het deel dat de motorverzekerde in geval van schade zelf moet betalen.

  Korting premie

  • Wanneer je geen motorschade bij Inshared indient gaat de premie voor het daaropvolgende jaar omlaag. Het opbouwen van schadevrije jaren levert enorm veel voordeel op.
  • Premiedaling meer ervaren motorrijders en oudere motoren: de kans op ongelukken wordt verminderd bij meer ervaring met motor rijden. Om deze reden daalt de premie wanneer motorrijders een jaartje ouder worden. De kosten van reparatie aan oudere motoren neemt af. Daarom zakt ook de premie wanneer de motor ouder wordt.

  Jaarbeloning

  80% van de betaalde premie bij Inshared wordt gebruikt om schades te vergoeden. Wanneer er aan het einde van het jaar een bedrag over blijft ontvangen verzekerden een deel van de betaalde premie terug. Door middel van deze jaarbeloning betaal je als verzekerde van Inshared nooit meer premie dan nodig is om de schadevergoedingen van alle verzekerden te betalen.

  Polisvoorwaarden Inshared motorverzekering

  Lees de Polisvoorwaarden motorverzekering Inshared door om meer te weten over de geldende voorwaarden bij Inshared. Bekijk daarnaast ook de Verzekeringskaart motor Inshared

  vanaf € 13,24 p/m