Inshared motorverzekering

 • Inhoudsopgave
 • vanaf € 13,24 p/m

  Op deze pagina vind je informatie over de Inshared motorverzekering.

  Inshared motorverzekering

  Een motorverzekering van Inshared biedt een goede dekking tegen een betaalbare premie. In de vergelijkingstabel kun je de premies voor een WA motorverzekering en een Allrisk  motorverzekering vergelijken.

  Vergoedingen WA motorverzekering Inshared

  Het hebben van een WA motorverzekering is wettelijk verplicht voor alle motorrijders. Met een WA motorverzekering ben je verzekerd voor de kosten van schade die je met je motor aan anderen toebrengt.

  Vergoedingen Allrisk Inshared motorverzekering

  Met een allrisk motorverzekering worden bijna alle mogelijke vormen van schade gedekt. Naast de schade aan anderen wordt bij een ongeval ook de schade aan je eigen motor vergoed. Het maakt hierbij niet uit of de schade is ontstaan door brand, storm, andere natuurverschijnselen, een botsing met een dier of terwijl de motor geparkeerd stond. Een allrisk motorverzekering van Inshared biedt een zeer uitgebreide dekking. Ook de kosten die ontstaan na diefstal van je motor of de accessoires hiervan worden vergoed. Accessoires zijn tot een bedrag van € 500,- meeverzekerd en motorkleding zelfs tot € 1.000,-. Daarnaast ontvang je tot maximaal 10 dagen vervangend vervoer wanneer je motor gerepareerd moet worden of total loss is. Bij diefstal van de motor wordt zelfs 21 dagen vervangend vervoer geregeld.  

  Aanvullende dekking schadeverzekering opzittenden

  Met deze aanvullende dekking zijn zowel de motorrijder als een eventuele passagier verzekerd tegen schade die ontstaat na een ongeval. De vergoeding bedraagt maximaal € 50.000 per schadegeval. De spullen van de motorrijder en de passagier zijn ook meeverzekerd.

  Wanneer je de gewenste dekking gekozen hebt kun je een Inshared motorverzekering direct afsluiten. Het online afsluiten van je motorverzekering is zo geregeld.

  Eigen risico

  Bij de WA motorverzekering van Inshared betaal je geen eigen risico. Voor de Allrisk motorverzekering wordt wel een eigen risico gehanteerd. Het eigen risico bedraagt bij deze motorverzekering € 250,-. Dit is het deel dat de motorverzekerde in geval van schade zelf moet betalen.

  Korting premie

  • Wanneer je geen motorschade bij Inshared indient gaat de premie voor het daaropvolgende jaar omlaag.
  • Premiedaling meer ervaren motorrijders en oudere motoren: de kans op ongelukken wordt verminderd bij meer ervaring met motor rijden. Om deze reden daalt de premie wanneer motorrijders een jaartje ouder worden. De kosten van reparatie aan oudere motoren neemt af. Daarom zakt ook de premie wanneer de motor ouder wordt.

  Jaarbeloning

  80% van de betaalde premie bij Inshared wordt gebruikt om schades te vergoeden. Wanneer er aan het einde van het jaar een bedrag over blijft ontvangen verzekerden een deel van de betaalde premie terug. Door middel van deze jaarbeloning betaal je als verzekerde van Inshared nooit meer premie dan nodig is om de schadevergoedingen van alle verzekerden te betalen.

  Polisvoorwaarden Inshared motorverzekering

  Lees de Polisvoorwaarden motorverzekering Inshared door om meer te weten over de geldende voorwaarden bij Inshared. Bekijk daarnaast ook de Verzekeringskaart motor Inshared

  vanaf € 13,24 p/m