Centraal Beheer motorverzekering

 • Inhoudsopgave
 • vanaf € 9,89 p/m

  Op deze pagina staan de dekkingen van een Centraal Beheer motorverzekering toegelicht.

  Met een motorverzekering van Centraal Beheer kun je motorrijden zonder zorgen. Bij Centraal Beheer kies je zelf de aanvullende dekkingen waarmee je de motorverzekering kunt uitbreiden. Bij pech onderweg staat Centraal Beheer in heel Europa altijd voor je klaar om jou zo snel mogelijk te helpen. Een motorverzekering van Centraal Beheer kun je eenvoudig online afsluiten.

  Centraal beheer biedt drie verschillende verzekeringsvormen aan. Op deze pagina zullen we alle drie de dekkingsvormen, de aanvullende dekkingen en de overige informatie met je bespreken. Mogelijk wil je de verzekering van centraal beheer vergelijken met andere verzekeringen. Het proces van motorverzekering vergelijken is dan erg verstandig. In de overzichtelijke vergelijkingstabel die je bereikt door op de link te klikken, kun je de dekkingen en voorwaarden van motorverzekeringen gemakkelijk met elkaar vergelijken.

  Vergoedingen WA motorverzekering

  De WA motorverzekering is de meest standaard en voordeligste keuze. Met een WA motorverzekering ben je verzekerd voor schade die je bij anderen hebt veroorzaakt. Vervoer voor de beschadigde motor, de bestuurder en bijrijders is ook meeverzekerd. Via de knop hieronder kun je direct je premie berekenen voor een WA motorverzekering van Centraal Beheer.

  WA premie berekenen

   

  Vergoedingen WA Plus motorverzekering

  Hieronder staat een opsomming van de vergoeding die de Centraal Beheer WA plus motorverzekering biedt.

  • Ontvang vergoeding van de aanschafwaarde van je motor wanneer deze gestolen wordt of total loss raakt. Je ontvangt de vergoeding tot 3 jaar na aankoop en tot een maximale aanschafwaarde van €35.000,-.
  • Schade ontstaan door brand of natuur wordt door een WA Plus motorverzekering gedekt.
  • De accessoires zijn verzekerd tegen schade tot een bedrag van maximaal €250,-. Schade aan je helm of motorkleding is tot €1.000,- verzekerd.
  • Wanneer iemand een (poging tot) inbraak doet, ben je verzekerd tegen de kosten hiervan.

  Via de knop hieronder kun je direct je premie berekenen voor een WA+ motorverzekering van Centraal Beheer.

  WA+ premie berekenen

   

   Vergoedingen All risk motorverzekering

  Met een All risk motorverzekering van Centraal Beheer ben je goed verzekerd tegen vrijwel elke mogelijke vorm van schade aan je motor. Ook de kosten van schade aan je eigen motor na een ongeval of aanrijding worden door de All risk motorverzekering gedekt. Via de knop hieronder kun je direct je premie berekenen voor een all risk motorverzekering van Centraal Beheer.

  All risk premie berekenen

   

  Aanvullende dekkingen motorverzekering

  • Pechhulp buitenland en Nederland: Met pechhulp buitenland en Nederland ben je er zeker van dat je zo snel mogelijk geholpen zal worden wanneer je met pech stil komt te staan. De alarmcentrale van Centraal Beheer is 24/7 geopend en staat klaar om jou van zo goed mogelijk van dienst te zijn.
  • Ongevallenverzekering inzittenden: wanneer mensen gewond raken of overlijden als gevolg van een motorongeval ontvang je met deze aanvullende dekking een schadevergoeding.
  • Rechtsbijstand verkeer en medisch: ontvang juridisch advies wanneer je bij een ongeval een ander aansprakelijk wilt stellen.

  Korting motorverzekering Centraal Beheer

  Bij Centraal Beheer kun je op meerdere manieren een motorverzekering met korting afsluiten. Dit kan door gebruik te maken van een winterstop, het verhogen van het eigen risico, een collectief via werkgever of een no-claimkorting.

  No-claim korting

  Bij Centraal Beheer krijg je korting op je motorverzekering voor ieder jaar dat je geen schade claimt (schadevrije jaren). Hoe meer jaren zonder schade, hoe hoger de korting. Dit heet no-claimkorting, ook wel het ‘bonus malus systeem’ genoemd. 

  Winterstop korting

  Centraal Beheer biedt verzekerden met een all risk motorverzekering de mogelijkheid de dekking voor schade ontstaan door aanrijdingen in de winter stop te zetten. Motorrijders die van 1 december tot 1 maart hun motor niet gebruiken ontvangen 10% korting op de verzekeringspremie. Op de volgende pagina lees je meer over de winterstop motorverzekering.

  Eigen risico motorverzekering

  Met een WA motorverzekering ben je bij Centraal Beheer niet verplicht een eigen risico te betalen. Voor de WA Plus motorverzekering en de All risk motorverzekering kun je zelf de keuze maken of je een eigen risico van €150,- of €300,- wilt betalen. Dit bedrag betaal je eerst zelf bij schade aan de motor. Bij een hoger eigen risico ontvang je korting op de premie van de gekozen motorverzekering. 

  Collectieve korting via werkgever

  Centraal Beheer heeft met veel werkgevers in Nederland kortingsafspraken gemaakt. 80% van de werkende Nederlanders kan gebruik maken van collectiviteitskorting op de motorverzekering van Centraal Beheer.

  Polisvoorwaarden motorverzekering

  Meer weten over de motorverzekering van Centraal Beheer? Lees dan de Polisvoorwaarden Motorverzekering Centraal Beheer door en bekijk de Verzekeringskaart Motorverzekering Centraal Beheer.

  vanaf € 9,89 p/m