Centraal Beheer motorverzekering

 • Inhoudsopgave
 • vanaf € 9,89 p/m

  Op deze pagina staan de dekkingen van een Centraal Beheer motorverzekering toegelicht.

  Met een motorverzekering van Centraal Beheer kun je motorrijden zonder zorgen. Een WA motorverzekering is verplicht. Bij Centraal Beheer kies je zelf de aanvullende dekkingen waarmee je de motorverzekering kunt uitbreiden. Bij pech onderweg staat Centraal Beheer in heel Europa altijd voor je klaar. Het hebben van een WA motorverzekering is verplicht. Een motorverzekering van Centraal Beheer kun je eenvoudig online afsluiten.

  Er zijn verschillende keuzemogelijkheden om je motor te verzekeren. Een motorverzekering vergelijken is daarom erg verstandig. In de overzichtelijke vergelijkingstabel kun je de dekkingen en voorwaarden van een motorverzekering gemakkelijk met elkaar vergelijken.

  Vergoedingen WA motorverzekering

  Met een WA motorverzekering ben je verzekerd tegen de kosten die in het basispakket van de motorverzekering gedekt worden. Vervoer van de beschadigde motor en de bestuurder en passagiers is ook meeverzekerd.

  Vergoedingen WA Plus motorverzekering

  • Ontvang vergoeding van de aanschafwaarde van je motor wanneer deze gestolen wordt of total loss raakt. Je ontvangt de vergoeding tot 3 jaar na aankoop en tot een maximale aanschafwaarde van € 35.000,-.
  • Schade ontstaan door brand of natuur wordt door een WA Plus motorverzekering gedekt.
  • De accessoires zijn verzekerd tegen schade tot een bedrag van maximaal € 250,-. Schade aan je helm of motorkleding is tot € 1.000,- verzekerd.
  • Wanneer iemand een (poging tot) inbraak doet, ben je verzekerd tegen de kosten hiervan.

  Vergoedingen All risk motorverzekering

  Met een All risk motorverzekering ben je goed verzekerd tegen bijna alle mogelijke vormen van schade aan je motor. Ook de kosten van schade aan je eigen motor na een ongeval of aanrijding worden door de All risk motorverzekering gedekt.

  Aanvullende dekkingen motorverzekering

  • Pechhulp motorverzekering: motorverzekerden kunnen bij Centraal Beheer de keuze maken pechhulp Nederland of pechhulp buitenland mee te verzekeren. Je motor wordt bij schade gerepareerd, je motor en passagiers worden vervoerd en je ontvangt maximaal 4 dagen vervangend vervoer.
  • Ongevallenverzekering inzittenden: wanneer mensen gewond raken of overlijden als gevolg van een motorongeval ontvang je met deze aanvullende dekking een schadevergoeding.
  • Rechtsbijstand verkeer en medisch: ontvang juridisch advies wanneer je bij een ongeval een ander aansprakelijk wilt stellen.

  Korting motorverzekering Centraal Beheer

  Bij Centraal Beheer kun je op meerdere manieren een motorverzekering met korting afsluiten. Dit kan door gebruik te maken van een winterstop, het verhogen van het eigen risico, collectief via werkgever of no-claimkorting.

  No-claim korting

  Bij Centraal Beheer krijg je korting op je motorverzekering voor ieder jaar dat je geen schade claimt. Hoe meer jaren zonder schade, hoe hoger de korting. Dit heet no-claimkorting, ook wel Bonus Malus korting genoemd.

  Winterstop korting Centraal Beheer

  Centraal Beheer biedt verzekerden met een All risk motorverzekering de mogelijkheid de dekking voor schade ontstaan door aanrijdingen in de winter stop te zetten. Motorrijders die van 1 december tot 1 maart hun motor niet gebruiken ontvangen 10% korting op de verzekeringspremie. Op de volgende pagina lees je meer over de winterstop motorverzekering.

  Eigen risico motorverzekering Centraal Beheer

  Met een WA motorverzekering ben je bij Centraal Beheer niet verplicht een eigen risico te betalen. Voor de WA Plus motorverzekering en de All risk motorverzekering kun je zelf de keuze maken of je een eigen risico van € 150,- of € 300,- wilt betalen. Dit bedrag betaal je eerst zelf bij schade aan de motor. Bij een hoger eigen risico ontvang je korting op de premie van een motorverzekering.

  Collectieve korting via werkgever

  Centraal Beheer heeft met veel werkgevers in Nederland kortingsafspraken gemaakt. 80% van de werkende Nederlanders kan gebruik maken van collectiviteitskorting op de motorverzekering van Centraal Beheer.

  Polisvoorwaarden motorverzekering

  Meer weten over een motorverzekering van Centraal Beheer? Lees dan de Polisvoorwaarden motorverzekering Centraal Beheer door en bekijk de Verzekeringskaart Motorverzekering Centraal Beheer.

  vanaf € 9,89 p/m